Vesti

UHAPŠEN SVEŠTENIK U HERCEG NOVOM: Policajcima se nije svidelo to što su čuli, a pali su i udarci !

izvor: pixabay
Share
Twitter

Lice je odbilo da se podvrgne alkotestiranju i prilikom preduzimanja službene radnje on je omalovažavao policijske službenike, uputivši im više uvredljivih reči, navodi se u saopštenju Uprave policije

Uprava policije Crne Gore saopštila je danas da je u Herceg Novom uhapsila sveštenika Ž.V. zato što je, kako se navodi, prilikom redovne saobraćajne kontrole odbio alkotest, omalovažavao policajce, a jednog od njih je, tvrdi se, i udario.

U policijskom saopštenju se navodi da je sveštenik uhapšen u mestu Zelenika sinoć nešto pre ponoći.

– Lice je odbilo da se podvrgne alkotestiranju i prilikom preduzimanja službene radnje on je omalovažavao policijske službenike, uputivši im više uvredljivih reči, navodi se u saopštenju Uprave policije, preneo je portal RTCG.

Navodi se da je sveštenik Ž.V. odbio da postupi po naređenju policije i da uđe u službeno vozilo, nakon toga je, kažu, udario pollicijaca u predelu grudi, pa su prema svešteniku upotrebljena sredstva prinude.

Najavljeno je da će protiv Ž.V. biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju sluzbene radnje u pokušaju kao i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja o javnom redu i miru.

Izvor: Alo.rs

Share
Twitter
Tagoviherceg novi policajcima svestenik uhapsen
Loading...