Vesti

TUGA NA SRPSKOJ JAVNOJ SCENI Umro od KORONE tako mlad! Srpski glumci SLOMLJENI bolom se opraštaju !

Izvor: pexels

Među njegovim prijateljima bili su i Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Voja Nedeljković i mnogi drugi.

Popularni glumac Aleksandar Radojčić se oprostio od svog velikog prijatelja Miljana putem Instagrama, objavljivši njihovu zajedničku fotografiju i tom prilikom apelovao na sve da se paze na šta se se nadovezale mnoge poznate ličnosti koje su se oprostila od Miljana i apelovale na zaštitu i prevenciju od virusa.

– Šta da napišem?…..Koju sliku da okačim?(praštaj nemam bolju)……da li uopšte da postavim išta?….. Jasno ti je da odugovlačim sa nadom da ćeš se samo javiti sa čuvenom pričom “crkla baterija, kupite mi već jednom punjač”…i pući od smeha naravno.
Nemam običaj da ovde otvaram dušu niti sam u stanju da formulišem misli i osećanja ali osećam odgovornost da još jednom apelujem na SVE: ČUVAJTE SE LJUDI!!! Neće nas sačuvati ni struka, procenti, brojke, teorije zavere, “proverene informacije” sa neta…ukoliko se ne dozovemo pameti. Ko se čuva i Bog ga čuva! Pamet u glavu i ljubim vas! – napisao je Aleksandar.

Među prijateljima poznatog ugostitelja, našli su se i Viktor Savić, Voja Nedeljković, Aleksandra Tomić i mnogi drugi, koji su se teška srca oprostili od Krajišnika.

Pre samo nekoliko godina, Miljan je pretrpeo strašan peh kada su na poznati lokal na Vračaru koji je u njegovom vlasništvu “Santo Domingo” bačeni Molotovljevi kokteli.

Zbog njegove smrti, ugostiteljski objekat je zatvoren, što je i objavljeno na zvaničnoj instagram stranici.

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...