Replica Patek Philippe
Journe is actually separate with the rest of the industry for numerous reasons.The final results of replica patek philippe the tests are continuously checked and many types of email address details are stored.
TRAGEDIJA U LAZAREVCU: Profesionalni vojnik se obesio posle raskida s devojkom? - Recepti
Vesti

TRAGEDIJA U LAZAREVCU: Profesionalni vojnik se obesio posle raskida s devojkom?

Izvor: jutjub
Share
Twitter

Telo Stevana K. nađeno je 22. oktobra u ranim jutarnjim satima u potkrovlju porodične kuće u lazarevačkom naselju Petka

Profesionalni vojnik Stevan K. (28) iz Lazarevca obesio se u potkrovlju porodične kuće u Lazarevcu, kako nezvanično saznajemo posle raskida s devojkom!

Stevanovo telo nađeno je 22. oktobra u ranim jutarnjim satima u potkrovlju porodične kuće u lazarevačkom naselju Petka. Njegovi prijatelji i poznanici tvrde da je bio vredan i dobar mladić. Za sada nema podataka o tome da li je ostavio oproštajno pismo, a pretpostavlja se da je samoubistvo izvršio zbog ljubavnih problema.

– Bio je vojnik pod ugovorom u jednoj od pančevačkih kasarni. Tamo je i stanovao da bi izbegao svakodnevno putovanje iz Lazarevca u Pančevo. Digao je ruku na sebe kada je uzeo slobodne dane i otišao kući u Lazarevac. Nije poznato šta je prethodilo tom činu, da li su se zaista posvađali ili je raskinuo s devojkom. Reč je o dobrom i požrtvovanom mladiću i svi smo u šoku – kaže Stevanov poznanik.

Stevan je na svom Fejsbuk profilu poslednji put fotografiju objavio 2. oktobra. Slikao se nasmejan, u vojničkoj uniformi, a iznad fotografije je postavio tri zastave Srbije.

– Ništa nije ukazivalo na to da bi mogao sebi da naudi jer se nikome nije žalio da ima probleme. Porodica je obavestila kasarnu, posle čega su starešine otišle da izjave saučešće – kaže jedan od prijatelja pokojnog vojnika.

To je drugo samoubistvo pripadnika Vojske Srbije ovog meseca. A. R. je 8. oktobra na parkingu u kasarni „Vasa Čarapić“ na Banjici pucao sebi u glavu.

Izvor: Alo.rs

Share
Twitter
Tagovidevojka raskid samoubistvo vojnik
Loading...