Replica Patek Philippe
Journe is actually separate with the rest of the industry for numerous reasons.The final results of replica patek philippe the tests are continuously checked and many types of email address details are stored.
SUMNJA DA JOJ NEKO SMEŠTA Nataša Bekvalac u strahu zbog pretnji! Pevačica pooštrila mere bezbednosti u svom domu! - Recepti
Vesti

SUMNJA DA JOJ NEKO SMEŠTA Nataša Bekvalac u strahu zbog pretnji! Pevačica pooštrila mere bezbednosti u svom domu!

izvor: youtube printscreen
Share
Twitter

Ne može da se smiri

Popularna pevačica Nataša Bekvalac pre nekoliko meseci doživela je pakao kada je na njeno imanje u Čeneju upao nepoznati muškarac, a nedavno se požalila da je doživela neprijatnost, ali i napad na nju, tako što neko već danima pokušava da joj bezuspešno hakuje “Instagram” profil.

– Neko danima pokušava da hakuje moj instagram profil, pa bih samo zamolila momke da ne rade to više, ružno je, nije džentlmenski krasti pogotovo ne od jedne dame, mame i krhke umetnice – napisala je Nataša u svojoj objavi.

Međutim, Bekvalčeva se požalila prijateljima, mnogo je uznemirena zbog toga.

– Nataša sumnja da joj to neko smešta i da se igra sa njom. Prete da će joj hakovati profil, koji joj mnogo znači zbog njenih pratilaca i ljudi koji je vole. Oprezna je vrlo, i ispred stana je stavila kameru – rekao je izvor blizak pevačici.

Izvor: Alo.rs

Share
Twitter
Tagovi natasa bekvalac smesta sumnja
Loading...