Journe is actually separate with the rest of the industry for numerous reasons.The final results of replica patek philippe the tests are continuously checked and many types of email address details are stored.
Successfully, your similarity betweenthis new Seiko 62Mas reedition SLA017 and fake franck muller its particular ancestor is merely baffling.
Poznata pevačica pokazala KAKO izgleda i GDE se nalazi TETOVAŽA koju je uradila sa 18 godina! - Recepti
Vesti

Poznata pevačica pokazala KAKO izgleda i GDE se nalazi TETOVAŽA koju je uradila sa 18 godina!

izvor: pixabay
Share
Twitter

Osvežila je staru tetovažu i sad izgleda kao da je nova.

Pevačica Tijana Dapčević svojim pratiocima na Instagramu otkrila je kako izgleda tetovaža koju je prepravila, a uradila ju je kad je imala samo 18 godina.

– Imala sam u planu da “skinem” ove moje notice s ruke (odnosno, prekrijem nekom novom sličicom). To mi je prva tetovaža, koju sam uradila za 18. rođendan (i koju je moj tata tada pokušao da skine vodom misleći da nije prava i da nisam to stvarno istetovirala) – napisala je Tijana i dodala:

– Računam, mnogo je izbledela, ne izgleda više lepo i treba da se napravi nešto drugo od nje… Ali onda me je moj drug razuverio i rešio da je osveži i to tako da izgleda kao da je sad prvi put urađena (a i ja se osećam kao da imam opet 18 godina, a ne 25 koliko imam)…

Izvor: Srbijadanas.com

Share
Twitter
Tagovipevacica poznata tetovaza
Loading...