Replica Patek Philippe
Journe is actually separate with the rest of the industry for numerous reasons.The final results of replica patek philippe the tests are continuously checked and many types of email address details are stored.
Pevačica ODUSTALA OD RAZVODA iako je muž VARAO Branila ga rečima: "On nije loš čovek, samo je glup!" - Recepti
Vesti

Pevačica ODUSTALA OD RAZVODA iako je muž VARAO Branila ga rečima: “On nije loš čovek, samo je glup!”

izvor: pixabay
Share
Twitter

Predala papire za razvod ali ipak odustala od istog.

– Slušajte, ja sam samo luda ku*ka. Znate kako se svađam sa vama na društvenim mrežama? Upravo je tako i između mene i mog supruga. I kada ljudi kažu da pravim s*anja da bih privukla pažnju, to nije istina. Ja sam samo luda k*čka – rekla je Kardi Bi u uživo uključenju na Instagramu.

Pevačica je dodala da je teško ne razgovarati sa najboljim prijateljem, a njeni fanovi su posumnjali u njeno pomirenje sa suprugom nakon što su se njih dvoje pre nekoliko dana ljubili na proslavi njenog 28. rođendana u Atlanti,

Kardi Bi je u međuvremenu “slučajno” na Instagramu objavila nagu sliku, za koju se pretpostavlja da je bila namenjena Ofsetu.

Pevačica se pre tri godine udala za muzičara Ofseta sa kojim ima ćerku Kalčr (2).

Nakon što ju je više puta prevario predala je papire za razvod, što je i saopštila na stranici OnlyFans gde je napomenula da je tako sprečila da je muž ponovo osramoti.

Uprkos tome ga je branila na društvenim mrežama nakon što je vest o razvodu ugledala svetlo dana. Tačnije, branila na specifičan način ističući da navodno Ofset nije loš čovek već da je samo glup.

Izvor: Srbijadanas.com

Share
Twitter
Tagoviglup los odustala pevacica razvod
Loading...