Replica Patek Philippe
Journe is actually separate with the rest of the industry for numerous reasons.The final results of replica patek philippe the tests are continuously checked and many types of email address details are stored.
OSTALA MRTVA NA LICU MESTA Poginula ćerka (27) poznatog pevača! - Recepti
Vesti

OSTALA MRTVA NA LICU MESTA Poginula ćerka (27) poznatog pevača!

Izvor: jutjub printskrin
Share
Twitter

Ostala mrtva na licu mesta od zadobijenih povreda, dok se lekari i dalje bore za život njenog supruga.

Ketrin Vilijams-Daning, ćerka poznatog kantri pevača Henka Vilijamsa mlađeg (71), poginula je u saobraćajnoj nesreći u Tenesiju. Imala je samo 27 godina.

Ketrin je bila najmlađa pevačeva ćerka, a nesreća se dogodila dok je bila sa suprugom Tajlerom Daningom u automobilu. U jednom trenutku, iz još uvek nepoznatih razloga, njihov džip je prvo udario u ogradu, a potom se isprevrtao.

Mlada Ketrin je ostala mrtva na licu mesta od zadobijenih povreda, dok se lekari i dalje bore za život njenog supruga.

Sa Tajlerom se venčala 2015. godine i sa njim je imala dvoje dece: Boa (5) i Odri (2). Pre samo tri dana imala je poslednju objavu na Instagramu posvećenu pokojnoj tetki, sa slikom duge iznad njene nekadašnje kuće u Alabami, a njena objava sada je preplavljena oproštajnim porukama.

Na Instagramu je uglavnom objavljivala kako svoje, tako i porodične slike, sa suprugom i decom; 21. oktobra proslavila je 27. rođendan, a osmeh sa lica na slikama nije skidala.

Izvor: Alo.rs

Share
Twitter
Tagovicerka mesto mrtva
Loading...