Replica Patek Philippe
Journe is actually separate with the rest of the industry for numerous reasons.The final results of replica patek philippe the tests are continuously checked and many types of email address details are stored.
ODUZEO SEBI ŽIVOT ZBOG ZELENAŠA? Pevač ostavio porodici pismo, komšije otkrile potresne detalje! - Recepti
Vesti

ODUZEO SEBI ŽIVOT ZBOG ZELENAŠA? Pevač ostavio porodici pismo, komšije otkrile potresne detalje!

Izvor: jutjub printskrin
Share
Twitter

Dragiša Mitić Gile izvršio je samoubistvo pre dva dana, u rodnom mestu Knićanin, kod Titela. Gile je navodno digao ruku na sebe zbog dugova, a za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

Njega je obešenog, u staroj i napuštenoj kući u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat, kaže izvor.

“Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi”, rekao je jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo, a onda nastavio:

“Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima.”

Kako kaže, svi će ga pamtiti kao veselog, dobrog i poštenog čoveka.

“Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga”, ispričao je izvor blizak ovoj porodici. Kako je rekao, supruga nesrećnog pevača bavi se ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona otkazana zbog pandemije, tako je i ona ostala bez sredstava za život. Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, navodno se zadužio kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

Gile je navodno svojoj porodici ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao sve ono što nije imao snage da im kaže u oči. Objasnio je svoj postupak i odluku, te zamolio za oproštaj.

Izvor; Srbijadanas.com

Share
Twitter
Tagovi pismo zelenasi zivot
Loading...