Vesti

NOVI DETALJI UŽASA U SREMSKOJ MITROVICI: Hranitelj napastvovao devojčicu (12) 10 puta, komšije otkrile sve o njemu i ženi !

izvor: pixabay
Share
Twitter

Policija je uhapsila D. J. (59) iz Sremske Mitrovice zbog sumnje da je od januara u više navrata seksualno zlostavljao devojčicu (12), kojoj je sa suprugom bio hranitelj.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, slučaj seksualnog napastvovanja maloletnice otkrila je supruga uhapšenog, koja ga je i prijavila policiji.

Skupila hrabrost

– Devojčica je u hraniteljskoj porodici bila od 1. januara. Njena hraniteljka je u poslednje vreme primetila da se sa detetom nešto čudno dešava, postala je ćutljiva, isprepadana, često je plakala. Žena je više puta pokušala da razgovara sa njom, ali u početku nije želela da joj se poveri. Međutim, početkom aprila skupila je hrabrosti i navodno ispričala hraniteljki šta se dešavalo kada bi ostala sama sa D. J. – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Žrtva je dala izjavu nadležnima u prisustvu radnika Centra za socijalni rad.

– Navodno, ispričala je da ju je hranitelj primoravao da imaju seksualne odnose, preteći joj “da će joj se svašta desiti ako nekome ispriča”. Kako je devojčica navodno rekla, D. J. ju je sedam do deset puta naterao da imaju odnose, a zbog konstatnih pretnji, pa čak i smrću, ona dugo nije smela nikome da se požali – priča izvor i dodaje da je D. J. osumnjičen za krivično delo obljuba zloupotrebom položaja.

Komšije ove hraniteljske porodice kažu da su u šoku zbog hapšenja D. J. Kako kažu, on i njegova supruga su godinama čuvali decu bez roditeljskog staranja.

– Supruga osumnjičenog je divna žena. Već duže vreme je hranitelj i ne mogu ni da izbrojim decu koja su prošla kroz njenu kuću i koja je ona gajila sa puno ljubavi i pažnje. Jedan dečkić, kome je bila hranitelj, sada je pošao na fakultet – priča komšinica i dodje:

– Ne mogu da verujem da se ovako nešto desilo u njenoj kući. Neverovatno mi je i da je njen suprug bio sposoban da tako naudi detetu. Ako je to zaista uradio zaslužuje najstrožu kaznu.

Druga komšinica ističe da D. J. važi za dobrog komšiju, te da sa njim nisu imali problema.

– Ne znam šta mu se desilo. Čovek nikome više ne može da veruje. Žao mi je njegove žene, verujem da je ovo bio ogroman šok za nju, ali drago mi je što je smogla snage i prijavila ga, što nije želela da prikriva zlodelo – kaže komšinica i dodaje da D. J. i supruga imaju i dvoje svoje dece.

Porodična tragedija

Komšije uhapšenog hranitelja kažu da je njegova supruga nedavno imala i porodičnu tragediju.

– Čula sam da joj je brat preminuo, skoro je bila sahrana. Samo joj je još ovo trebalo. Ona je jako fina, vredna i uredna, tu kuću je nasledila od roditelja. Besprekorno održava domaćinstvo – pričaju komšije.

Sličan slučaj u Šidu: Zlostavljao žrtvu godinama

Ovo nažalost nije prvi slučaj da se u hraniteljskim porodicama dešavaju seksualna zlostavljanja maloletnica. Prošle godine, sada punoletna devojčica, svedočila je o seksulanom zlostavljanju koje se desilo u hraniteljskoj porodici u Šidu u kojoj je bila od svoje šeste godine. Ona je objasnila da ju je hranitelj M. M. (61) seksualno zlostavljao od njene desete godine, a slučaj je sama prijavila policiji kada je psotala punoletna.

Izvor: Kurir.rs

Share
Twitter
Tagovi hranitelj sremska mitrovica uzasa
Loading...