Journe is actually separate with the rest of the industry for numerous reasons.The final results of replica patek philippe the tests are continuously checked and many types of email address details are stored.
Successfully, your similarity betweenthis new Seiko 62Mas reedition SLA017 and fake franck muller its particular ancestor is merely baffling.
NAREDNIH 10 DANA SE URAZUMITE! Ministar Lončar objasnio sve oko korone: Evo kada ćemo videti SVETLO NA KRAJU TUNELA! - Recepti
Vesti

NAREDNIH 10 DANA SE URAZUMITE! Ministar Lončar objasnio sve oko korone: Evo kada ćemo videti SVETLO NA KRAJU TUNELA!

Izvor: jutjub printskrin
Share
Twitter

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar poručio je večeras građanima Srbije da zdravstvenim radnicima, koji izgaraju i koji se herojski bore protiv virusa korona tačno osam meseci u Srbiji, mogu pomoći tako što u narednih 10 dana neće napraviti nijedan kontakt koji nije neophodan.

Lončar je za RTS kazao da je neophodno spasiti i očuvati zdravstveni sistem i istakao da to isključivo zavisi od građana.

“Ako se budemo pridržavali mera onda smo na dobrom putu. Nemojte u narednih 10 dana praviti neophodne kontakte, u zatvorenom prostoru nosite masku, perite ruke, pridržavajte se mera, najviše ćete pomoći svim zdravstvenim radnicima, zdravstvenom sistemu Srbije”, poručio je Lončar.

Prema njegovim rečima, postoje i oni koji misle da mogu da prevare sistem i nakon što se kafići zatvore zakupe kuću u kojoj se veliki broj skupi.

“Dugo ovo traje i građanima je preko glave i da slušaju o koroni, ali ovo su praktične stvari. Moramo da živimo sa koronom i čekamo taj dan kada ćemo reći da imamo bezbednu vakcinu, kada će većini svanuti i tada ćemo imati svetlo na kraju tunela”, kazao je Lončar.

Ilustrovao je brojkama građanima kako izgleda borba zdravstvenih radnika sa virusom korona i u tom smislu naveo da je samo u toku današnjeg dana KBC “Dragiša Mišović” primio 59 kovid pacijenata, da je u Beogradu za samo sedam dana pregledano 20.000 pacijenata u kovid ambulantama, a da KBC Zvezdara za jedan dan potroši kiseonika koliko u normalnim uslovima troši za više od mesec dana.

Na pitanje koliko je u ovom trenutku zdravstveni sistem Srbije ispred virusa korona, Lončar je kazao da je zdravstveni sistem uvek ispred korone kada za svakog pacijenta ima mesta da se primi na bolničko lečenje.

Naglasio je da je jedino predsednik Vučić pored kineskog predsednika izgradio dve kovid bolnice, od kojih će jedna početi da radi 1. decembra, a druga 15., sa 1.500 mesta.

Za te dve bolnice treba 3.500 zdravstvenih radnika, kazao je Lončar.

Na pitanje koliko će potrajati ova situacija, ministar zdravlja je kazao da zavisi od vakcine i naveo da ukoliko se ona pojavi u decembru ili januaru “imaćemo svetlo na kraju tunela”.

“Ali, predaja nije opcija i mi ćemo se izboriti i sa ovim”, zaključio je Lončar.

Izvor:Kurir.rs/Tanjug/RTS

Share
Twitter
Tagoviloncar ministar naredna urazumite
Loading...