Replica Patek Philippe
Journe is actually separate with the rest of the industry for numerous reasons.The final results of replica patek philippe the tests are continuously checked and many types of email address details are stored.
DOKTOR NESTOROVIĆ PONOVO UZBUNIO MEDIJE! O ovoj fotografiji svi bruje, PIRAMIDOM PROTIV KORONE?! (FOTO) - Recepti
Vesti

DOKTOR NESTOROVIĆ PONOVO UZBUNIO MEDIJE! O ovoj fotografiji svi bruje, PIRAMIDOM PROTIV KORONE?! (FOTO)

izvor: youtube printscreen
Share
Twitter

Poznati pulmolog Branimir Nestorović ponovo je iznenadio potezom. Najnovije fotografije koje je Mirjana Domonji, predsednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San, objavila na svom Fejsbuk profilu odjeknule su društvenim mrežama

Naime, na njima vidimo dr Nestorovića, a ispred njega takozvanu “biopiramidu orgonit”, za koju Domonji tvrdi da služi kao prevencija od mnogih bolesti, pa i od trenutno aktuelne korone.

– Želja da svoje i iskustvo svojih prijatelja i saradnika u vezi s korišćenjem orgonita prenesem onima koji to žele da čuju i primene kao preventivu za svoje zdravlje, kao i otklanjanje posledica već nastalih bolesti, što podrazumeva sva kancerozna oboljenja, kao i najnovija kovid oboljenja odvela me je kod poznatog i cenjenog profesora i doktora Branimira Nestorovića – objavila je Domonji.

 

– Bolje sprečiti nego lečiti! Biopiramida Eko San orgonit deluje u prostoru od 500 kvadratnih metara, štiti od štetnog zračenja i koronavirusa – navela je ona uz broj telefona na koji se ovaj “lek za sve” može poručiti.

Iz svega ovoga, dalo bi se zaključiti da i dr Nestorović podržava upotrebu ove neobične lekovite piramide, mada će se sigurno i sam doktor tim povodom izjasniti. Naročito ako imamo u vidu da je ceo slučaj poprilično privukao pažnju.

Šta su orgoniti?
Orgoniti su poznati još odavno, a njihovim tvorcem se smatra naučnik Vilhelm Rajh (1897-1957). On je bio psihoanalitičar i naučnik koji je uveo radikalne metode u psihijatrijskom lečenju. Jevrejin po poreklu beži iz Nemačke pred nacistima u Sjedinjenje Američke Države 1939. godine kako bi mogao nesmetano da nastavi svoj rad na orgonskoj energiji.

Orgon predstavlja životnu energiju. To je “stvarna, fizička energija koja nas okružuje i isijava iz svih živih bića, kao i iz svih neorganskih materijala”. Orgoniti su specijalni uređaji koji su napravljeni od metalne strugotine, smole i kristala kvarca. Služe da prikupljaju negativnu orgonsku energiju koja je najčešće produkt električnih uređaja, transformišu je i sa svoje gornje strane emituju orgonsku energiju koja je, kako kažu, korisna i lekovita.

Izvor: Informer.rs

Share
Twitter
Tagovi piramida
Loading...