Vesti

BILA U TEŠKOJ DEPRESIJI? Novi detalji istrage smrti poznate doktorke !

izvor: youtube printscreen
Share
Twitter

Doktorka Violeta S. A. (50) iz Beograda, vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, ubila se u nedelju u svom stanu zbog teške depresije, jer je imala problema na poslu, pokazali su prvi rezultati iz istrage.

Usled epidemije koronavirusa, njena klinika je slabo poslovala, što je veoma pogodilo poznatu doktorku.

Strašna tragedija dogodila se u Violetinom porodičnom stanu u strogom centru Beograda. Sa njom u stanu su tad bili i njeni muž i sin.

Doktorka je oko podneva krišom uzela nož i ponela ga u kupatilo, dok njeni ukućani nisu ni slutili šta je naumila. Pošto duže vreme nije izlazila iz kupatila, muž i sin su provalili vrata i zatekli je mrtvu u lokvi krvi.

Izvor iz istrage kaže da su policajci tokom uviđaja popričali sa Violetinim mužem i sinom, i obojica su kazala da ništa nije slutilo na tragediju.

– Rekli su da nisu imali nikakve porodične razmirice, niti su imali neke nerešive probleme. Primetili su samo da se Violeta sekira što joj je usled epidemije koronavirusa posao sa klinikom usporio, ali niko nije ni slutio da ju je to toliko pogodilo da bi zbog toga digla ruku na sebe. Čini se da niko iz njene okoline nije primetio da je pala u tešku depresiju, jer se trudila da to ne pokaže – rekao je sagovornik iz istrage.

On dodaje da je Violetino telo poslato na Institut za sudsku medicinu, radi obdukcije, ali to još nije urađeno jer se, zbog epidemije, najpre radi test na koronu na pokojniku, piše Informer.

– Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, Violeta je sebi dva puta zarila nož u grudi u kupatilu. Ostalo je misterija kako je uspela da se čak dva puta ubode, ali to sve ukazuje da je bila čvrsto rešena da sebi oduzme život. Verovatno joj je pomoglo i to što ima opširno znanje o anatomiji, pa je iz drugog pokušaja zarila sečivo sebi pravo u srce i brzo je preminula – objasnio je sagovornik.

Pozvala me je da me pita samo jedno
O doktorki Violeti od kontaktiranih jedino je pričao Stevan Radivojević, čuveni beogradski frizer, koji je u šoku.

– O njoj samo mogu da kažem sve najbolje, jer je bila takva… Najbolja. Vrhunski profesionalac i svetski stručnjak. Poslednji put sam se sa njom čuo pre tri dana. Ona me je pozvala kada je čula da sam pozitivan na koronu. Kratko smo popričali, ali delovalo mi je da je sve u najboljem redu. Kada sam čuo šta se desilo, šokirao sam se. Jako mi je žao! Mnogo sam je voleo! Želim da počiva u miru – kratko je rekao Radivojević, inače frizer Svetlane Ražnatović.

Izvor: Alo.rs

Share
Twitter
Tagovidepresija istraga teska
Loading...