Vesti

BEBA NIJE MOGLA DA SAČEKA! Trudna državljanka Tunisa došla na aerodrom “Nikola Tesla”, pa se tu PORODILA!

izvor: jutjub printskrin
Share
Twitter

Državljanka Tunisa porodila se danas oko 18.30 na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu. Kako prenose mediji, ona je na aerodrom došla da sačeka putnika iz inostranstva, ali je iznenada počela da ima kontrakcije

Lekari iz ambulante na aerodromu doprineli su da porođaj prođe u najboljem redu i Tunišanka je na svet donela zdravog dečaka.

Informaciju o nesvakidašnjem porođaju potvrdili su za medije iz Hitne pomoći, koji su preuzeli porodilju i bebu sa posteljicom i prevezli je u GAK “Narodni front”, gde je okončan porođaj.

Izvor iz Narodnog fronta rekao je za medije da je pacijentkinja zbrinuta u toj ustanovi i da nem nikakvih komplikacija.

– Sasvim normalno se oseća, nema komplikacija, beba je dobro, porodilja takođe, svesna je i komunicira na engleskom jeziku – rekao je izvor za medije koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, slična situacija dogodila se prošlog meseca kada se jedna trudnica porodila u automobilu što je izazvalo saobraćajni kolaps na Pančevačkom mostu u Beogradu.

– Majci je ovo bio prvi porođaj. Majka je mlada, ima 20 godina, a na svet je donela devojčicu tešku 2.950 grama. I majka i beba su dobro, zbrinute su u našem porodilištu – rekao je tada za medije direktor Višegradske Aleksandar Stefanović.

Izvor: Informer.rs

Share
Twitter
Tagoviaerodrom beba saceka trudna
Loading...